Medewerkers Radboud umc Heyendael

Voor werkende ouders valt het soms niet mee om je hun kind weg te brengen naar de kinderopvang. Al helemaal als de kinderopvang niet in de buurt zit van je werk. Onze kinderopvang bevindt zich in Heyendael, vlakbij het Radboud umc. Ben je werkzaam in het Radboud umc bij Heyendael? En heb je een kleintje waar je kinderopvang voor zoekt? Voor medewerkers van het Radboud umc Heyendael is de nabijgelegen Kinderopvang Heyendael ideaal om je kind op te vangen wanneer jij moet werken. Onze kinderopvang bevindt zich dichtbij het Radboud umc, zodat je gemakkelijk in je pauze of tussendoor langs kunt komen om bijvoorbeeld je kleintje te zien of je baby te voeden. Ook is de reisafstand tussen het Radboud umc en kinderopvang Heyendael zeer gunstig, dus even langskomen is geen enkel probleem.

Kinderopvang Radboud umc Heyendael

Onze kinderopvang ligt voor medewerkers van het Radboud umc bij Heyendael op een ideale locatie. Je kunt er gemakkelijk komen met de fiets, de auto of het openbaar vervoer zodat je je kindje voor je werk kunt brengen en na je werk snel weer kunt ophalen. Doordat we flexibel omgaan met werkende ouders, ook door onze flexibele opvang, is het bij ons geen probleem om tussendoor langs te komen. We vinden het belangrijk om rekening te houden met de wensen en voorkeuren van zowel ouder als kind. Zo zorgen we ervoor dat elk kind zich op zijn of haar gemak voelt op onze opvang, ook wanneer de ouders werken zijn.

Kinderopvang Heyendael vlakbij Radboud umc

Medewerkers van het Radboud umc bij Heyendael, maar natuurlijk ook van andere bedrijven in de buurt, kunnen altijd bij ons aangeven dat ze langs willen komen. We geven ouders alle tijd en ruimte om bij hun kind te zijn. Daarnaast zorgen we ervoor dat ouders rustig hun kleintje de fles kunnen geven of hun baby kunnen voeden. Zo zorgen we er samen voor dat je kindje het naar zijn of haar zin heeft terwijl ouders werken.