Kinderdagverblijf voor baby’s

Baby’s kunnen bij kinderdagverblijf Heyendael terecht in de babygroep. In deze groep voor de allerjongsten is er voldoende rust, tijd om te knuffelen en individuele aandacht voor je baby. Ons kinderdagverblijf is gelegen op een natuurrijke locatie en daar maken we volop gebruik van. Alle kinderen gaan elke dag naar buiten, ook de allerkleinsten. De mogelijkheid bestaat om je baby buiten te laten slapen.

Voeden op kinderdagverblijf

Iedere voeding geven we met volle aandacht. Onze medewerkers nemen je baby op de arm tijdens het geven van de fles. Werk je in de buurt en wil je zelf komen voeden? Uiteraard is dat geen probleem. In overleg maken we dat moment voor jou en je baby zo comfortabel mogelijk.

Activiteiten kinderdagverblijf

Rust, plezier en spelen gaan bij onze opvanggroepen voor baby’s hand in hand. Het spelmateriaal en de activiteiten die we aanbieden, passen bij de ontwikkelingsfase van je kind. Activiteiten voor baby’s en kinderen tot 2 jaar waar kinderdagverblijf Heyendael veel waarde aan hecht, zijn:

  • Buiten slapen
  • Tijd om te knuffelen
  • Flesjes geven op de arm
  • Moeders zijn welkom om borstvoeding te komen geven
  • Elke dag naar buiten
  • Inspelen op initiatieven van het kind
  • Aandacht voor fysieke en emotionele veiligheid

Kinderdagverblijf met vaste medewerkers

Bij Kinderdagverblijf Heyendael werken vaste, goed opgeleide medewerkers. In geval van vakantie of ziekte worden medewerkers altijd vervangen door een vaste invalkracht. Op die manier geven we ouders en kinderen een vaste, vertrouwde basis. Meer informatie over dagopvang voor baby’s? Neem gerust contact met ons op.

Wij laten je graag kennismaken met onze manier van werken. Deze website geeft een beeld van ons aanbod, maar liever nog nodigen we je uit om een kijkje te komen nemen op onze locatie tijdens opvangtijd. Zodat je in de praktijk ziet wat opvang bij kinderopvang Heyendael inhoudt. We horen graag van je!