Wanneer kinderopvang regelen? - Kinderopvang Heyendael

Je kind aanmelden op het kinderdagverblijf

Wil je je kind aanmelden voor Kinderopvang Heyendael? Dat kan snel en gemakkelijk via ons aanmeldformulier. Je kunt zelf aangeven wat voor soort opvang je wilt, bijvoorbeeld reguliere opvang of flexibele opvang. Nadat je het aanmeldformulier hebt ingevuld nemen we contact met je op voor verdere informatie en een rondleiding. We vinden het belangrijk dat je een goed beeld hebt van onze opvang en onze medewerkers, zodat je met een goed gevoel een keuze kunt maken. Je wilt immers dat er een klik is en dat je je kind met vertrouwen achter laat bij onze pedagogische medewerkers.

Rondleiding

De keuze voor kinderopvang die bij jou en je kind past maak je niet zomaar. Het moet goed en vertrouwd voelen, want je geeft immers een deel van de zorg uit handen aan onze pedagogische medewerkers. Het is daarom erg belangrijk om de sfeer en gang van zaken zelf te ervaren bij een kinderdagverblijf. Daarom kun je bij Kinderopvang Heyendael een afspraak maken voor een vrijblijvende rondleiding. Zo heb je alle tijd om rustig indrukken op te doen en natuurlijk al je vragen te stellen aan onze medewerkers. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een rondleiding.

Wanneer kinderopvang regelen?

Wanneer moet je eigenlijk kinderopvang regelen? Dat is een vraag waar aanstaande of jonge ouders zich terecht mee bezig houden. Er zijn namelijk vaak wachtlijsten voor kinderopvang, dus hier tijdig over nadenken is van groot belang om een plekje voor je kind te kunnen garanderen. De drukte kan ook per dag verschillen. Bekijk daarom tijdig op welke dagen je wilt werken en op welke dagen je je kind naar Kinderopvang Heyendael wilt brengen. Voor meer informatie en vragen kun je contact met ons opnemen.