Plezier en spelen - Ontwikkelingsgerichte activiteiten peuters - Kinderopvang Heyendael

Ontwikkelingsgerichte activiteiten peuters

Elk kind is uniek en we accepteren ieder kind zoals hij of zij is. Zo leren en ontwikkelen zij zich op hun eigen manier en binnen het eigen vermogen. De ontwikkeling van je kind staat bij Kinderopvang Heyendael dan ook voorop. We zorgen voor gerichte activiteiten voor peuters, maar laten elk kind in zijn eigen tempo ontwikkelen.

We leren ze omgaan en spelen met leeftijdsgenootjes en zorgen voor leerzame activiteiten die bij de leeftijd van je kind passen. Onze pedagogische medewerkers richten zich op sociale ontwikkelingsgerichte activiteiten, maar ook op de persoonlijke ontwikkeling van ieder kind.

Samen spelen en plezier maken

Je wilt natuurlijk dat je kind het naar zijn of haar zin heeft tijdens het verblijf op onze kinderopvang. Daarom zorgen wij voor voldoende activiteiten om samen te spelen en plezier te maken. We gaan dagelijks naar buiten. Dat is niet alleen erg gezond, het draagt ook bij aan de ontwikkeling. Zowel op sociaal als op persoonlijk gebied.

De peuters kunnen bijvoorbeeld plantjes, bloemen en dieren ontdekken in de moestuin en samen bewegen, spelen en op ontdekkingstochten in onze tuinen of het nabij gelegen park Brakkenstein. Zo leren ze met elkaar omgaan en ontdekken de wereld om zich heen op een speelse manier. Daarbij laten we elk kind in zijn of haar waarde zodat ieder kind zich in zijn eigen tempo kan ontwikkelen.