Schommel - Kinderopvang Heyendael

Werken en stage

Op zoek naar een afwisselende baan in de kinderopvang? Bij kinderopvang Heyendael zijn we altijd geïnteresseerd in gemotiveerde mensen die ons team willen versterken. We bieden volop mogelijkheden voor enthousiaste en gekwalificeerde collega’s. Ook voor een stageplek ben je bij ons aan het juiste adres. Kinderopvang Heyendael is al jarenlang een erkende organisatie voor het opleiden van toekomstige collega’s. Je kunt  rekenen op een leuke stageplek en goede begeleiding. Verschillende leerroutes zijn mogelijk (BOL en BBL) waarbij we een samenwerking hebben met ROC’s in de regio. Veel voormalige stagiaires leiden nu weer een nieuwe generatie medewerkers op!

Vacatures

Klik hier voor de actuele vacatures.

Werken bij kinderopvang Heyendael

Kinderopvang Heyendael staat voor gekwalificeerde opvang van kinderen van 0 tot 4 jaar op de campus van de Radboud Universiteit Nijmegen. Ook ouders die studeren of werken bij de Radboud Universiteit Nijmegen of het Radboudumc Nijmegen, brengen hun kinderen graag naar een kinderdagverblijf dichtbij hun werk.

Blijven ontwikkelen

Of je nu pedagogisch medewerker bent of (assistent) manager, als medewerker bij Heyendael kinderopvang zorg je ervoor dat kinderen zich thuis voelen bij ons. Dit vraagt natuurlijk om een relevante opleiding en diploma. Bij kinderopvang Heyendael kun je je ook blijven ontwikkelen. We bieden  diverse trainingen en workshops. Het pedagogisch plan en pedagogisch werkplan vormen de leidraad in je werk. Daarnaast is er natuurlijk regelmatig overleg en je kunt altijd terugvallen op deskundige collega’s voor steun of advies.

Competentiemanagement

We willen de talenten van onze medewerkers optimaal benutten. Dit doen we met competentiemanagement. Dat wil zeggen dat we de kennis, vaardigheden en gedrag van onze medewerkers afstemmen op de ambities en de doelen van onze organisatie. Bovendien biedt het inzicht in de opleidingsbehoefte van onze mensen, van training tot coaching traject. Zo werken we voortdurend aan de kwaliteit van de kinderopvang!

Maatschappelijke- en beroepsstages

Kinderopvang Heyendael biedt plaats voor kortdurende beroeps- of maatschappelijke stages.

×