Kinderopvang Heyendael


Blauwe Vlieger

Algemeen
De Blauwe Vlieger heeft 8 grote groepsruimtes. De 4 groepen op de begane grond zijn stamgroepen voor kinderen van 0-2,5 jaar. Op de bovenverdieping zijn er 4 ruimtes beschikbaar voor de kinderen van 2,5 tot 4 jaar.

Inrichting
De locatie de Blauwe Vlieger heeft zowel beneden als boven een grote hal met diverse speelhoeken o.a. de keukenhoek, bouwhoek en thema hoek. De kinderen kunnen hier onder begeleiding of zelfstandig spelen en ontdekken. Elke groepsruimte heeft 3 slaapkamers waar de kinderen zoveel mogelijk in vaste bedjes slapen. Groepsruimtes zijn aan elkaar gekoppeld middels een sanitaire ruimte. De bovenverdieping heeft toegang tot twee ruime balkons welke gebruikt worden voor activiteiten met diverse materialen. Daarnaast spelen kinderen dagelijks in een van onze grote tuinen en wordt er ook regelmatig gebruik gemaakt van het park Brakkestein

Peutergroep
Op het moment dat een kind 2,5 jaar wordt stappen de kinderen over naar één van onze drie peutergroepen. Het dagprogramma en het activiteitenaanbod, zowel binnen als buiten, zijn speciaal gericht op de peuterleeftijd. Maximale groepsgrootte is 16 kinderen.

Voor meer informatie verwijzen wij naar het pedagogisch werkplan van de Blauwe Vlieger.

Locatiemanager
Evelien Valks - telefonisch bereikbaar via 024-3653805 (di-wo-do).

Oudercommissie
Elke locatie heeft een eigen oudercommissie waar ouders kunnen aankloppen met vragen en problemen.